Осень

Орест Прост
Прийшла чудова осінь.
Скінчились літні дні.
І в школу поспішають
Веселі малюки.

Вже листя опадає
На землю з висоти
І нові пісні линуть
Про осінь у дворі.


(САМЫЙ ПЕРВЫЙ СТИХ)
сентябрь 1987 года