Мить звернення до Бога...

Юрий Топунов
 
Мить звернення до Бога –
Думок край,
                нестача слів,
Наче політ в безодню,
Початок і закінчення сьогодні,
Наступних мрій
                і попередніх снів,
Та відчуття,
                що вкруги нас облога.
Мить звернення до Бога –
Відчай сил,
                тримавших міцно
Душу в ладу з тілом
У світі,
             що розкинув чорні крила
Над всім живим.
                Піднявши вгору лиця,
Ми плачем,  молим,
                наче у порога
До храму,
                мов отой небога…