Дрэ тучи чён...

Исроэл Некрасов
***

Дрэ тучи чён, и рат исы калы,
Вэша мулэ, и рэка на прастала,
Нэ ту кхэрэ захачкир момалы
И, собы на мурдёла, дро васта лэ.

Дро фэнчтро удыкхав ла и полав,
Со ту дужакирэса и патяса.
Кхэрэ ту ракирэса миро лав,
Мэ джяв кэ ту и дром латхав ратяса.