Над Киевом первый снег...

Тимур Бархатов
Над Києвом лине сніг...
Кружляє тихо над дахами,
Лягає килимом до ніг,
Чарує казковими снами.

Пухнасті корони вдягли
Любі мої  каштани.
Блюз снігової зими
Лине крізь білі тумани.

Хрещатика світла струна,
Лаври святий передзвін,
В Києві гостя Зима,
В неї закоханий він.

         Сніг, сніг, сніг...
         Над Києвом мріє сніг.
         В долонях, на віях сніг...
         Над Києвом перший сніг!