Зима

Анжела Ангел Шкицкая
На білих сторінках зими-
дні, зачаровані снігами.
І серед снігу ми- не ми,
нам ночі стали ворогами.

Потрібно сяйво для душі!
Навіщо темряви засилля?
Собі в дарунок залиши
зимових днів палке весілля.

Тебе оспівую в піснях,
О, білокрилая красуне!
Мені наснишся уві снах,
в яких сніжинки вальс танцюють.

Коли б зуміла розгадати
твої невимушені риси,
зуміла б все тобі віддати,
підкинувши вогневі хмизу.

Твої морози білогриві
мене навік причарували.
Летять хурделиці! Щасливі,
зимові дні ми закликали!