Все пам ятаю Вас...

Геннадий Сивак
   Е.

Все пам'ятаю Вас,
Вельмишановна пані,
Хоч той далекий час,
Майнув, немов в тумані...

Де  ви, неначе пава
У вісімнадцять літ,
Свічки...Гаряча кава,
Весняний первоцвіт...

Та усмішка лукава
І очі чарівні,
Чудова   і ласкава
Сподобались мені...

Я серцем і душою
Відчув, що це любов,
Поруч  були зі мною,
Чуття нам гріло кров...

Автор Геннадій Сівак.
21 серпня 2002  року.