Ти - заморочений музика, чи Тоб до мудака десь м с

Юлия Чорненька
Ти, твоя горілка з медом,
Твій храп вночі неособливий,
Твої подерті, м*яті кеди
Та зняті з гопніка вітрила.

Ти - заморочений музика,
Ти - недотепний та залежний...
З тобою завжди небезпека,
Без тебе зранку краще вмерти.

Тобі до мудака десь місяць,
У тебе дівчина - лезбійка.
Ти сам собі даєш по пиці,
Коли розстібнута ширинка.

Коли не можеш вже напитись,
А поруч на столі  - горілка.
Коли не можеш попалитись
На сексі. Може й не музика

Ти? Та і не маєш слуху,
Бо ти не чуєш, що ти винний,
Бо я кричу тобі на вухо:
ВІДВАЛИ!
Хоча й не треба. Бо без тебе
Я загину.