По-лу-ни-цi...

Юлия Чорненька
По-лу-ни-ці... По-лу-ни-ці...
Вночі та вдень... Та цілий місяць
Старі обличча кажуть – „лица”
Старий колодязь та криниці,
Вулиці та люди в віці...
Ліси та річка... Трохи степу,
Броварня та сільськи левиці,
Еротично гладять стегна.
По-лу-ни-ці... По-лу-ни-ці...
Той чувак набив по пиці,
Мудаку. Той таємницю...
Злив...
Побриті вилиці та крильця...
Кава зі смаком кориці,
А на десерт – що вже не дивно,
ПО-ЛУ-НИ-ЦІ... ПО-ЛУ-НИ-ЦІ.