Мелодiя твого свiту...

Елена Макарычева
Мелодія твого світу мені розкришила серце,
Пустила за теплим вітром все те, що коханням зветься.
Симфонія погляду твого жорстоко зламала крила,
Нехай, відболить, нічого, цю пісню тобі я простила.
Струну, що співала дзвінко, смичок перервав навіки,
Хай музика ллється стрімко, але це не кращі ліки.
Не зцілять акорди душу, цей спів її тільки крає,
Тебе відпустити мушу, собі погляд твій залишаю.
В очах віддзеркалені ноти, ця партія в стилі мінору,
Це тільки моя турбота, що сповнена слів докору.
По іншому жити не вмію, без тебе зостанеться тиша,
Я знаю,я все розумію - поїдеш, забудеш, лишиш.
Я буду тепер мовчати, за тінню не варто бігти,
Без тебе мені збирати розбитого серця крихти...