Я не...

Елена Макарычева
Не приходь до мене щоночі,
Не являйся у снах марно.
Ти не хочеш мене, ні, не хочеш.
Що було, то було... Гарно!
Ти обличчя своє губиш,
Розбиваєш мої мрії.
Ти не любиш мене, ні, не любиш!
Позбавляєш усе надії.
Лише ніч бачить ті сльози,
Лиш вночі чорний біль минає.
Я віршам віддаю прозу
І життя моє в них лунає.
Я так хочу тебе любити
І твій голос завжди чути.
Я не можу без тебе жити,
Я не хочу без тебе бути...