Мо поц лунки кращ н ж моя жа...

Юлия Чорненька
Мої поцілунки кращі ніж моя їжа,
Мої обійми сильніші ніж мої очі.
Кава зранку... на облаці тиша... тиша...
Ночі довгі... високі ночі...

Я плюс ти дорівнює невгамовність,
Ти плюс я дорівнює тихе світло,
Пішли сьогдні гуляти по полю...
Пішли сьогодні... за вікном літо...

І в скринці де є кохання,
Ти в скринці де я керую...
Хочешь їсти? – замре питання
Я поцілунками нагодую.