Чи то на щастя, чи то на горе

Олег Омелянчук
(простенька пісня "під Поплавського")

Прости мене, моє Кохання -
Тебе я вчасно не зустрів...
Вже без надії і сподівання,      \
Вже коли вечір, а день згорів.  \ (двічі)

Коли між хмари вже вийшли зорі,
Затьохкав раптом мій соловей!
Чи то на щастя, чи то на горе,       \
Чи для насмішок від злих людей? \ (двічі)

Але ж бо серце так ізраділо,
Так посміхнулось і ожило,
Злетівши в небо на сивих крилах, \
Немов би завжди там і було!          \ (двічі)