Народженi в СРСР

Марина Анненкова
Ми народжені в 80-х!

Більшість студентів, що поступили в університет цього року, народилися в 1992-му році. Тоді ми вже вміли ходити, говорити, вчилися писати і читати....
Вони ніколи не співали "Белые розы" і "Желтые тюльпаны".
Не танцювали макарену або ламбаду.
Для них, СНІД і безробіття існували завжди. В
они не грали в "Козаки- разбойніки "і не збирали наклейки від жуйок "Лав із" і «Турбо».
Вони навіть не знають, що таке приставка "Денді" або "Сега". Вони ніколи не бачили дискети 5дм.
CD з'явився, коли їм лише виповнився рік, а аудіокасета для них декоративний аксесуар в стилі ретро.
Вони не уявляють, якими раніше були телевізори і як можна було їх дивитися в чорно-білому зображенні, вони навіть не зможуть пояснити, як це люди обходилися без пультів дистанційного керування.
Можливо, що вони ніколи не бачили фільми "Кортик" або " Електронік" і навіть не знають, хто така Алиса Селезнева або Тимур.
Їм здається, що дротяний дисковий телефон це придумана штука із старих фантастичних фільмів.
 Для них, колеса роликів завжди були вирівняні в одну лінію, а Майкл Джексон завжди був білим.
Для них на дискотеці грали ді-джеї а не лабухи,
вони танцювали під стробоскоп, а не яскраву кульку під стелею.
МкДональдс- це не мрія, а засіб існування...
Так хто ж ці люди, які поступили в університет цього року?.....
ВОНИ - це теперішня молодь!
Ось, декілька ознак нашого старіння:
1. Ти розумієш вищевикладений текст, посміхаєшся і говориш "Еххххх!....."
2. Ти інколи займаєшся спортом і переповнюєшся від цього гордістю.
3. Діти тепер звертаються до тебе на "ви".
5. Твої друзі одружуються.
6. Ти шукаєш, кому б ще переслати цей текст, хто так само народжений у 80-ті!