Як стигне мить

Надежда Кошель
Як стигне мить...
Зв'язали нитку дні
Із шовку-шелесту,
Із снігопаду,спеки.
Летять, летять
Журливі журавлі,
Край світу від землі
Летять лелеки.
А білий світ
У білому вбранні.
Зима,скажи,
Ти білий біль чи втома?
Я і сама у сніжній стороні,
Мов мимобіжна,
В сьомому вагоні.