Зима

Надежда Кошель
Заспівала зима
Хурто-білою смугою світу,
А у небі хмарки
Рукоплещуть в долоні снігів.
І збирала земля
Срібні зіроньки в зоряні скриньки,
Залишивши в повітрі
Дзвінкий і пронизливий спів.
І нікого ніде, -
Білий сніг, білий день, біле сонце.
Стоголосі літа,
Стоголосиста тиша думок.
Засинає зоря,
Засипає хуртеча віконце,
А зима не здається -
За кроком відбілює крок.