Плiд святостi

Лев Воскресенский
Ніхто не знає хай про подвиг,
Що скоїш ти для всіх святий,
Хай навіть янголи не чують,
Як біля тебе вітер стих.

Ти не зважай на рух навколо,
Направ свій погляд на одне,
Скинь з себе грішнії окови,
Поможе Бог своїм вогнем.

Зціливши душу - зцілиш тіло,
Твій чистий дух пізнає світ,
Господней волею уміло,
Зростити зможеш цінний плід.

Щоб він манив усе довкілля
Через терени догори,
Щоб всі відкинули те гнилля,
Що Єві дав змій сатани…