Подумки

Алена Тре
Всі люди від самотності біжать,
В майбутнє взори спрямувавши тишком.
Одна лише істота може врятувать
Від тих страхів; і ця істота - кішка!

***

Якщо за напрямком твоїм можливим
Ростуть страхи, за кроком крок,
Не повертай, продовжуй йти сміливо!
Та вірна путь - яка з пересторог!