yhe jalaga puud jt

Хелью Ребане
yhe jalaga puud
kahe alguse ja kahe l6puga tee a"a"res
kaks inimest, ka"est kinni,
la"hevad loojuva pa"ikese suunas

1966
              ***

Hiilis me juurde sala
midagi kevadist.
Hella ja 6rna,
sinilillelist.
Juba teame ta nime
pa"ikesepaistelist
aga ei julge o"elda-
veel ei usu vist.

1968