Святий добрий Миколай...

Каира
Святий добрий Миколай.
Діток всіх ти пригадай.
Подаруй малятам свято.
Іграшок, книжок багато...
І цукерок в чобіток,
і щасливих всім думок!
Будьте радісні, здорові!
Все хай буде у любові!
Миру, щастя кожній хаті!
Будьте щирі і багаті!
Божого благословіння!
Життя доброго! Спасіння!
Добрий вечір добрим людям!
Хай всім Боже світло буде!