Укра на

Инна Кулакова
Як  ранком вигляну в віконце,
Почую ніжних пташок спів.
Та сонце зайчиком стрибає,
Пробуджує від сну усіх.
Прокинусь в ранці и радію,
Що бачу зоряну надію,
На мир кохання та життя.