Слово злетiло

Леся Романчук
Слово злетіло.
Мрії дівочі…
Дай мені сили
Й мудрості, отче!

Очі до неба
Темної ночі.
Хто я без тебе?
Радості, отче!

Серце незаймане
Плаче, тріпоче…
Не віддавай мене
Вічності, отче…

13.12.09 5.25