Коханий! Я лише твоя!

Диана Столярова
В таку морозну зиму люту
Ти зігріваєш мої сни,
Лишень з тобою мрію бути
І дочекатися весни.

Ти знаєш, іноді здається,
Якщо зі мною будеш ти,
Біль вже до нас не повернеться.
Бо ми є разом! Назавжди!

І я нічого не боюся,
Доки в твоїх обіймах я,
За наше щастя я молюся!
Коханий! Я лише твоя!