я кажу Н...

Димитрий Бухенко
навіщьо НАТО
це вже занадто
я вам кричу
не продавайте відчизну
а вам насрати
Тільки ГРОШІВ більше брати
вам нас віддати у неволю
так легко, що аж до болю
зриваю горло
намагаюсь крикнити у ваше жерло
ми вільні люди
не треба нам такої свободи....