Коханому

Маша Кривошея
Твої рідненькі очі…
Твої терпкі вуста…
Я хочу, хочу, хочу
Їх бачити щодня.

Я хочу прокидатись
В обіймах дорогих,
Стискаючи долоні,
Казати:”Тільки мій”.

Я хочу цілувати
Твої прекрасні очі,
Я хочу дарувати
Чудові, довгі ночі.

І з кожним днем
Люблю все більше,
І розумію я щодня:
Без тебе не живу й секунди,
Без тебе помираю я…

Я ніби потрапляю в казку,
Лише побачивши тебе,
Я пам’ятатиму всю ласку
І серця сплеск, тепло твоє.

Люблю, цілую, не забуду,
Сумую інколи і мучусь…
Я дякую тобі, коханий,
За те, що загорілись очі.