Пробач за те, що ми лиш друз...

Маша Кривошея
Пробач за те, що ми лиш друзі,
Пробач…Забудь мій голос, звуки,
Пробач, я не віддам тобі
Свою усмішку, губи, руки…

Пробач, не хочу, щоб тривало
Захоплення, що не потрібне.
Пробач і спробуй зрозуміти
Отрути смак, гірке похмілля.

Пробач…та зустрічей не буде,
Пробач, що серце я розбила,
Пообіцяй, що ти уб’єш
В собі “люблю” мої не щирі.

Пробач мені за всю брехню,
За сльози, що дощем змивались,
Пробач мені за всі гріхи,
Що твої мрії розбивала.

Пробач…за всі “люблю” пробач,
Пробач…не треба зустрічатись,
Надії ці дурні нести,
Прощай…

Пробач, що я брехала.