Зимовий сон

Юрий Дубинский
Шепіт дощу надвечір,
Теплим горить ліхтар,
Сніг починає втечу,
Сон виринає з хмар.

Сон, у якому вітер
Виром здіймає сніг
І чарівна, тендітна
Фея малює сміх.

Фея весела, спритна,
Погляд яскравий, палкий
Ніч обійняла світлом
Ніжне відлуння руки.

Серце злітає в небо,
Тіло безкрає, легке,
Феє, - зажди, не треба!...
Сон забирається геть.

Але, прокинувшись вранці
Все пам`ятаю у сні,
Казку писатимуть пальці
Про відчуття чарівні!

23-25.12.09