Carmen

Магдал
Carmen, melodia dulcis cordis mei es.
Audio te.
Aenigma es a caelis mihi data.
Solvere te cupio.
Pictura es quam Deus una tecum pinxit.
Contemplor te.
Spiritus ignis es.
Spiro tecum.
Gustus es totae vitae meae.
Fruor te.
Tactus cupidinis es.
Sentire te volo...

17.12.2009 г.