Неможлива, але бажана дружба

Людмила Фрасынюк
Чому мені не довіряєш?
Чому близько не підпускаєш?
Що я зробила не так?
Поясни, дай мені знак.

Інакше стану я сльозою,
Дощем, що ранньою весною
Буде шуміти за твоїм вікном
І стане недописаним листом.

Що мені потрібно зробити,
Щоб дружбу твою заслужити?
Я б подругою вірною стала,
Якби ти її мати бажала...

Ти думаєш, що я незвичайна
Та я лише пісня прощальна,
Бо для тебе, нажаль, я ніхто.
Як це змінити і зробити що???