Мой родной край

Инна Кулакова
       
Яскравий край, барвистий, калиновий,
И кращого на всій землі нема.
И з серцем лине моє кожне слово,
До тебе рідно матінко моя.

Найяскравіші зорі, на нашій Україні
Найкраща річка, що називаємо Дніпром.
Коханні люди, що дарують нам надії,
Там моє серце і там моє життя .