electric love

Всеволод Северцев
 Do you chose electric love?
No emotions, just hard fuck!
Put into your vagina plastic thing
Have some pleasure and forget about meat!
WE DON’T NEED REALL HUMANS
WE NEED JUST MAGAZINES WHITH PORN
WE DON’T NEED PEOPLE SOULES
WE NEED METALL IN OUR HOLES
People want some sex!
We don’t need nothing else
WE DON’T NEED LOVE ANY MORE!
REAL SEX IS JAST FOR POOR
WE NEED ELECTRICITI SEX
REALL JAST FOR HOMELESS!
Babe, I want some love!
Honey, take your sexy stuff!
Plug your ass hole! Plug your mouth!
Dirty sex in dirty phase!
HEY! FUCKED UP QEENS OF POLUTION!
DON’T STOP SEXUAL REVOLUTION!
I NEED SOME ABBILITIS!
TO HAVE A SEX WITHOUT MEAT!