Справжня дружба

Людмила Фрасынюк
Що таке справжня дружба?
Як розпізнати її?
Напевно, це – приємна служба
І в негоду сонячні дні.

Бо без друзів важко прожити
На нашій великій Землі.
Коли маєш ким дорожити –
Тобі й зорі здаються близькі.

І сонце по-іншому світить,
Звеселяє обличчя твоє.
Нехай це ніхто й не помітить,
Ти знаєш, що друг в тебе є.

Ти знаєш, що поряд з тобою
Крокує людина одна,
Яка і холодною зимою
Знайде для тебе теплі слова!