Був снiг

Июльский Покой
Був сніг
Не перший, не останній.
А просто був
І просто сніг.
І хтось замерзлими вустами
І слова вимовить не міг.

А сніг ішов.
Біліли скроні.
Крутився вітер без пуття.
І хтось ставав моїм безсонням
На все відпущене життя.