Anargatum

Лансе
Ged Vpphelle Osopta Ggerradiom Svele
Devarpt Kowargada Sivelius Ombe
Vikvarph Onoplaste Suprama Ol'okte
Delsopot Gevard Om'Septeke Gorat

Vial Vorph Comantacsi Serrerum
Potrak Azimus Furlan Dehtarkh
Dovas Tremolouis Nevadard Nexo
Bortph Oveiraih Nigliede Qio

Zapraf. Oxymolat. Nidersatkh'Amn.
Oiboq. Theresv. Vail'Gendes. Olaph.

Niaborataph Clerediac Joplamatheth
Iaopktarc Lobuom Aeclopalis Eves
Diqoiun Saptarta Houmsesc Lavert'On'Es'kh
Qopuzzith Labrattie Worphramous Oguis

Zapraf. Theresv. Nadkh'Cxarpht. Olaph.