вiн. ван. ван

Валерия Маширо
засліплена карколомність, зтушована з крайності в крайність,
забілене чорним червоне, приглушена тишою зайвість.
я все віддаю, а натомість, отримую в кошику слабкість
слабкість лишатись собою. і тільки за тебе триматись.

поступово знаходити суть, з кожним кроком втрачаючи сили
прокидатись на ранок.
власноруч малювати цю путь помилками, що до скрипу боліли
у кожній із ланок.

щоразу робити неправильний вибір, невірно дивитись, не тих обіймати.
нерозбірливі букви, розгублені цифри, постійна нестача духу тримати
вас, найрідніших.
здається, я поруч. неправда. все гірше -
найдорожче. руйную. власноруч.