Для чого?

Леся Романчук
Твоє покликання пречисте
І велич хисту
І віри дар серед безвір'я
Хто його зміряв?
Той стогін зраненої тверді
У милосерді
Могуття духу й слабкість тіла
Як зрозуміло
За хмари вище слово віще
Але навіщо?
Я не вкраду тебе у Нього
Але для чого?..

31.12.09.