My Way

Екатерина Здорнова Зимние Стихи
I will find my way,
I'll find my great love.
I'll meet my new day,
I'll fly like a dove.
 
I'll be happy soon,
I'll shine like the sun.
It's night. I'm the moon,
Wait for me, I'll come.