Спасителю

Санюк Анастасия
Я загублена в світі надій
Десь серед світла думок.
Де чарівник моїх мрій?
Де мій натхнення листок?

Залиши мені смутку сліди
Та свій біль за моїми очима.
Ти позбавив мене самоти,
Заховав за своїми плечима.

В тобі я свій спокій знайшла,
Щастя оселилось в серцях.
Нарешті вільна поета душа
Знов почуття у думках.

Я навчилася знову кохати,
Ці рядки надсилаю тобі.
Я більше не насмілюсь бажати
Та скажу лиш «Коханий, прийди».

Спасибо за счастье.