Я не братиму в цьому участь

Анастасия Кат
Я не братиму в цьому участь.
Чи мені забракло чуття?-
Нам с тобою забракло любові,
Нам с тобою забракло життя.

Вже не сяє турботливо місяць,
Не турбує твоє каяття.
Ми собі не знаходимо місця
Серед виру мого почуття.

Я не братиму в цьому участь!
Остогидло чекати буття.
Я волію кохати сьогодні,
Без упину йдучи в майбуття.