Колыбельная на бел - мове

Савитков Алексей Фдуч
Для цябе, я праспяваю,
Калыханку, баю-баю,
Ужо час адпачаваць,
Пойдзем дзiцятка у краваць.

Зачыняй, худчэе вочы,
Сон да нас у госцi крочыць,
Казку у госцi запрашаю,
I ледзь чутна: баю-баю.

Заутра ранiцай праснешся,
I напэуна усмiхнешся,
Я цябе, малыш, кахаю,
Засынай жа, баю-баю.

28.08.2006 около 19.00