***

Френия Шизо
душа збивається.
от, знов кудись пропала.
я вже не власник їй.
а їй чогось все мало -
моїх думок, моїх щоденних прагнень,
що досі не озвучені висять
на кожнім ліхтарі.іскряться. гарні.
а вже - я відчуваю - не мої.
відчуй.прошу тебе.знайди,найди,знайди.
тільки не їх - її