Вiдьмакський шабаш в Мусорiвцях...

Ангелина Моисеенко
Е на Львiвщiнi
cело...
Розгулялося там
зло!
Шабаш
в Нiч перед
Рiздвом!
I на Церкву -
з топором!

Глянь-ка!
Вiруючих -
б,ють!
Молотками
iзоб,ють!
Топорами
дверi рушать!
Плем,я бiсово!
Послухай!

А в мiлiцii -
покой!
"Де? Нiчого!
Отакой!
Там прийшли
молиться люди!
З топорами?
Так...
Це - чудо..."

"Ах!
БуваЕ!
Да нiчого!
З топорами?
Що такого?"
"Помолиться" же
пришли!
Ух ти!
Бiйка!
Раз! Два! Три!

Хто ж устроiв?
Да СЕКТАНТИ
Лiвого
"Патрiархату"
Украiнського...
Ти глянь!
ШАБАШ! БIЙКА!
СЕКТИ! П,ЯНЬ!

     07.01.2010