***

Джаан
When I ll find you in my embrace,
and you snuggle to me all over,
so,
that your blood will mix with mine
and my flesh will become your flesh.
And your lips will eagerly drink nectar
from my lips.
And your hands will take me
and satiate your hunger.
And your desire will increase,
the more you appease him.
And you will fall in exhaustion
and fall asleep so soundly,
that you will forget
about yourself,
and about me,
and wake up becalmed and carefree,
if after death,
no longer knowing,
who you are and who I am.
 
-----------------------
Когда я найду тебя в моих объятиях,
и ты прильнёшь ко мне весь
так,
что твоя кровь смешается с моей,
и моя плоть станет твоей плотью.
И твои губы будут жадно пить нектар
с моих губ.
И твои руки будут брать меня
и утолять твой голод.
И твоё желание будет возрастать,
чем больше ты будешь насыщать его.
И ты упадёшь в изнеможении
и заснёшь так крепко,
что забудешь о себе
и обо мне,
и проснёшься спокойный и безмятежный,
как после смерти,
больше не зная,
кто есть ты и кто - я.