Менi зробили щеплення вiд тебе

Анастасия Кат
Мені зробили щеплення від тебе.
Я не хворію більше на любов.
В здоров'ї цьому,кажуть,є потреба,
Та я волію захворіти знов.

Мені зробили щеплення від тебе,
Промили кров від почуття,
Та невід'ємлима потреба
До тебе линуть крізь життя.

Мене лікують від хвороби
(для неї не існує антидот),
Не знаючи,що всі "турботи"
Найкращі ліки від скорбот.

Мені зробили щеплення від тебе.
Я не хворію більше на любов.
В здоров'ї цьому,кажуть є потреба,
Та я волію помирати знов і знов.