Ти мiг би бути...

Елена Кичол
Ми загубились у світах -
І не збагнути,
Що десь, в якихось дивних снах
Ти міг би бути.

В холоднім мороці ночей -
Ковток отрути...
Спокутою на дні очей
Ти міг би бути.

Ти, мабуть, міг би зупинить
Для мене вічність,
Щоб за одну-єдину мить -
По смузі стрічній...

Боюсь скотитись за межу,
Боюсь заснути...
Та все-таки тобі скажу -
Ти... міг би... бути...