Пусти мене у сво сни

Валентина Андрущенко Франчук
Пусти мене у свої
сни,
Туди, де сонце на
просторі,
Яскраво світить в день
весни,
Чи вітер  грається
на морі.
Де гори тануть в
небесах,
Де я тепло твоє
відчую,
Неначе Мавка, що в
лісах
Тебе  до себе
причарую.
Де нам відкриє двері
рай,
Щоби тіла  злились
в екстазі,
Кохання  чаша через
край,
У кожнім погляді і
фразі.
Щоб це  здійснилось
наяву,
Зустрілись разом ми
з тобою,
Лиш  цим я мрію  і
живу
І серце сповнене
любов"ю.
Пусти мене у свої
сни.....