Зоряна нiч

Любовь Лаутар
Ця зоряна,зоряна ніч
В стрімкому життєвому вирі.
Зустріла її віч на віч,
А птахи летіли у вирій.
В цю зоряну,зоряну ніч
Чекаю свого зорепаду,
Хоч знаю,не в тому лиш річ,
Що зорі до ніг моїх впадуть.
В коханні й чеканні життя
Проходить у того,хто любить,
Ця істина дуже проста-
Лише збережіть її люди.