Ангел i людина

Анастасия Ярославская
Вони зустрілись десь в просторі
Він янгол був, Вона - людина
Для них на небі запалали зорі,
Вона була його єдина.

Її він ніжно покохав,
Для неї він з небез зпускався,
Що дня на зустріч він чекав,
І як людина хвилювався.

Вони зустрілись десь в просторі,
Він янгол був, Вона - людина
Для них на небі запалали зорі,
В них народилася дитина.

Вона благала залешитись,
А він не міг і полетів
Вона залишилась молитись,
Він повернутись не схотів.

Вони зустрілись десь в просторі,
Він янгол був, Вона - людина,
Вночі на небі згасли зорі.
Покинув все, забувши сина.

В любові винуватих не шукають,
Любов сама у всьому винна,
Істот її закони розлучають.
Він Янгол був, Вона - Людина