Л тньому коханню

Любовь Малевская
Пригадай, як влітку з тобою ми вдвох були.
І як один одного палко кохали ми.
І ніхто не знав про таємну оту любов,
Що давали ми один одному знов і знов.

          Ранок прийде, сонце зійде.
          Будеш лежати й мовчати.
          Вечір спускається, сонце сховається,
          Тільки не будеш ти спати.

Ти мене згадаєш зимою на самоті,
Зрозумієш, нас вже не двоє, а тільки ти.
І тоді захочеш знов сонця і листя тінь,
Та не повернути тих теплих, тендітних днів.

          Бути без мене зможеш звичайно,
          Але чи зможеш ти жити.
          Подруга краща буде мовчання,
          Туга – сестра, сльози – діти.