Мовчати й страждати

Наталия Майя
Хочеш,я буду мовчати,
Взираючи в очі твої
Я ніжно руками, твоє волося зберу,
Я подумки ніжно,тебе пригорну,
Ти знов відвернешся,
Я відійду,
Ті кинеш блакитну хустину,
Я підійму,
Ти скажеш,пробачь,я вже йду,
Я запитаю,до мене?
Але знаю,що навпаки,
Ти тікаеш від мене,незнаю куди,
Хочеш,я буду мовчати
Ти прото зостанся,нейди
Не залишай мені знову,блакитну хустину,
Я не зможу мовчати,прости!!!