Вноч

Любовь Малевская
Вночі родилося дитя.
І Ніч його всю ніч плекала.
І пестила, і милувала,
І колихала немовля.

Вночі родилося дитя.
І ніччю Ніч його накрила,
Над ним згорнула свої крила
І в тінь сховалося життя.